London.

Det blir London i morgon....

Kul fotovägg

Jag satt för någon vecka sedan och funderade över vad jag skulle göra av de kort jag framkallat. Ville hemskt gärna sätta upp dem på väggen men inte bara hur som helst.

Så när jag satt och pysslade med en present till mina föräldrar insåg jag att lp skivor i grunden är väldigt snygga, så varför inte bara sätta ett foto på skivetiketten. Så jag gjorde sp och resultatet blev strålande!

Framtiden naklas

Idag är jag sjuk. Det betyder att jag sett en halv säsong vänner och ätit en massa. Det är oftast det jag gör när jag är sjuk.

Om tio dagar ska jag söka till en skola. Jag vill så otroligt gärna komma in på skolan och jag kan inte ens föreställa mig hur glad jag skulle bli i så fall. Men inget är säkert.

Det är som om jag alltid alltid vill olika saker. Ibland vet jag självklart att det är musiken som gäller samtidigt som jag för flera år sedan beslöt mig för att gå Guds väg för mig. Då är varje val svårare att göra...

Bubblar

Ack vad gott det är att leva! Jag slås av det ofta. Jag är på väg in till staden för att fika med en god vän, äta på vapiano med far och sedan bio. Det känns som en bra dag.

Över tranebergsbron är det så vacker utsikt! Det är en av de sakerna jag tror jag kommer sakna mest med staden. Utsikten och vattnet och broarna. De där sakerna som får en att glömma att man bor i en småstad och inbillar en att man vet exakt vart varje gata går. Jag älskar den här staden.

Men om ett halvår väntar förhoppningsvis stora äventyr! Ja om ett halvår tror jag jag är på väg mot något helt nytt! Åh jag bubblar till när jag tänker på det!

En gång i januari

För ett år sedan var alla dessa dagar ett enda flimmer. Det var så mycket som hände. Det kändes som om hela världens ställdes på ända. Alltså som bokstavligt talat att världen var sne.
Jag hade ingen aning om att det var så jag skulle reagera när nån i min familj blev sjuk. Men jag tror aldrig att man har någon aning. När dagen är där tar man bara tag i livet och får det att gå. Det var så jag gjorde.
Jag är omåttligt tacksam över att jag idag inte är orolig längre. Hela förra januari och februari somnade jag orolig om nätterna. Men nu sover jag tryggt. Här hemma på min gata i mitt hus med min familj. Jag kommer alltid tacka för detta, hur än framtiden ser ut.
Ja, för två år sedan hade jag ingen aning om att min förra januari skulle bli som den blev. Och förra året trodde jag aldrig att denna januari skulle vara som den är. För jag är lycklig. Inte ett ständigt lyckorus utan lycklig. Lycklig över att leva och att finnas till,

Lycklig för livet.

Soluppgång.

Solen håller precis på att gå upp utanför mitt fönster. Dagen väntar med en mängd äventyr och saker som jag inte har en aning om vilka det blir. Det märkliga är att vi, trots att vi inte vet något om framtiden, så ofta tar för givet att vi har all tid i världen. Vi planerar framtiden hur långt som helst och tänker att ingenting kan gå fel...samtidigt som ingen enda människa har en aning om vad som väntar den imorgon, eller ens en timme framåt.
          Jag vill dock planera mitt liv, och jag gör det hela tiden. Men jag tänker ändå att jag ska försöka att inte planera för mycket. Kanske måste man inte ha en "tioårsplan" osv. Det kanske räcker med att bara leva! Jag menar att vi ska se framåt men ändå leva främst i nuet. Med massvis med planer glider verkligheten som vi lever i lätt oss ur händerna.
          Dagen idag ska fyllas utav glädje. Det är mitt enda mål för dagen. Jag vill känna, då jag går och lägger mig ikväll, att jag glatts under dagen. Det kan verka som ett banalt mål men det är ändå något av det vikigaste med livet.

2013

Jag läser igenom gamla nyårslöften och ser nya saker som händer. Det känns som om jag vartenda år tänker att detta år ska jag skriva bättre nyårslöften. Ändå sitter jag återigen och skrattar åt de föregångna årens löften, eftersom de visar på en sådan omognad. Men det visar ju bara att man aldrig slutar utvecklas!
 
Nyårs löften 2008:

*jag ska Träffa en bra sygg snäll kille
*Jag ska göra mig av med mina finnar
*Jag ska inte snacka ett dugg skit
*Jag tänker behandla mina vänner så som jag själv vill bli behandlad
*Jag ska vara glad även om jag inte får en moppe i femtonårspresent

Nyårslöften 2009:

*Träffa(altså bli tillsammans med) en riktigt bra och fin kille!
*Hålla Jätte bra kontakt med mina konfavänner!
*Spendera tid med gud
*Inte vara så fixerad vid materiella saker
*Göra saker för almännheten

Nyårslöften 2010:

*Sluta fokusera på killgrejen! Suck,..
*Klara av första året på Rytmus
*Inte äta Godis mellan den 6 januari tills den 9 juni...Ojoj, vi får se hur det går!
*Inte stressa sönder mig,
*Fokusera mer på gud, är ganska så sammankopplat med det första.

Nyårslöften 2011:

*Inte äta godis mellan den 11 januari och Påsk. tillåtet med fikabröd på söndagar och festliga tillställningar.
*Vänner prioriterade före plugg.
*Ta körkort
*Following the one and only.
 
Resultat:
* Jag åt faktiskt inget godis nästan under den tiden!!
* Jag har prioriterat annorlunda, fråga mina vänner om ni vill!
* hahaha. Nej. jag har övningskört en enda gång.
* Visst har jag följt Gud, men inte alls så som jag borde gjort.
 
Inför 2013 har jag en mängd olika tankar men jag vill samtidigt känna mig nöjd och som jag har hållt dom vid nästa årsskifte. Därför har jag tagit mig tid att tänka efter.
 
Nyårslöften: 2012:
*Det ska vara Gud som leder vägen för mig, inte tvärt och om.
* Jag ska göra något för att min musik ska lyckas (besöka skivproducenter, söka skolor osv)
* Jag ska lära mig spela munspel
* Jag ska åka till Paris
* Jag ska faktiskt förbättra min hållning, av flera olika skäl.
 
Nu kan jag ordentligt välkomna året 2013 med varm hand. Det blir bra tror jag!!
RSS 2.0