Secondhand

Secondhand är ju egentligen ingenting jag själv skapar men om du har med ditt skaparsinne in i en Secondhand så kan det gå mycket lättare att hitta saker.

Som sömmerska så har jag väldigt svårt att hitta ett klädesplagg som jag inte tror går att fixa till. Det mesta går faktiskt att sy upp eller ner, ta in eller klippa av och allt sånt där.

Jag föredrar Secondhand för då blir ens klädstil så unik. Den handlar om dig och det finns ingen annan som ens har liknande kläder än dig.Kommentarer
Carro

Jaa, second hand är en klar hit tycker jag! ;) det finns så mycket som talar för det. Inte bara det roliga i att ha en helt unik stil... Det är mycket mer miljövänligt. det gynnar inte den bisarra överdrivna kommersialismen. Stämningen är ofta mycket mycket trevligare och mysigare än i vanliga klädaffärer. Många second hand-kedjor stöder fina ändamål.
Åååh jaa, second hand är grymt!! :D

Och jaaa, ses måste vi göra! Det bästa sättet att det faktiskt blir av när man säger det, istället för att det rinner ut i sanden, har jag upptäckt är att man inte har för stora ambitioner ;) jag menar, bättre att ses två timmar en kväll efter skolan än att förgäves leta efter en hel helgdag att tillbringa tillsammans (även om det också förståss varit härligt)! :)

Kraaam! <3

2012-09-07 @ 00:00:38
URL: http://hjarnanssmorgasbord.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0